Over Tarte Martin

Tarte Martin is een verwijzing naar de per ongeluk mislukte appeltaart uit Frankrijk, de tarte tatin. In plaats van een bodem met appel erin, werd dit een appel-karamelvulling met het (blader)deeg bovenop! Je mag Tarte Martin daarom met je beste Franse accent uitspreken!

We doen de dingen graag net iets anders dan anders. We zijn niet klassiek geschoold, maar hebben ons zelf leren bakken en hebben verschillende cursussen gevolg bij de Bakery Institute in Zaandam. We zijn kleinschalig maar maken álles zelf, zonder onnodige toevoegingen. Van de luchtige biscuitdegen voor onze stapeltaart en de puree voor ons hemelse bananenbrood, tot de frambozenjam bij de (eveneens handgemaakte) scones en de inmiddels legendarische bokkenpoten, formaatje XL. Ook voor tijgersoezen, macarons en verschillende soorten vegan gebak draaien we onze hand en mixer graag een keer extra om.

Want bakken is niet nieuw voor ons, dat doen we al sinds 2017. Toen startten we een gezinsvriendelijke horecazaak in hartje ’s-Hertogenbosch, bekend als Tof Koekie. Tijdens de coronaperiode verhuisden we naar een groter pand in het centrum van Rosmalen waar we ons assortiment gebak flink uitbreidden. Ook bakten we al veel op bestelling en soms voor andere (horeca)bedrijven. De financiële en economische situatie in Nederland heeft ons doen besluiten om te stoppen met de horeca en ons volledig te richten op waar we het meeste plezier in hebben: onze gasten en klanten verwennen met het lekkerste gebak!

Ook vanuit onze banketbakkerij blijven we altijd gastvrij en denken we graag me je mee. Zakelijk of privé, groot of klein.

Kom langs en laat jezelf verrassen!