Contact

Tarte Martin heeft geen eigen zitplaatsen. Je kunt met je beker koffie en iets lekkers een plekje zoeken in de centrale ruimte van Het Fort en op het algemene terras. Natuurlijk kun je al ons gebak ook meenemen in een doosje voor thuis.

Je kunt daarom niet bij ons reserveren, wél vooraf je gebak bestellen. Kijk hiervoor op ons bestelformulier en bestel op tijd.

Word je liever bediend aan een tafeltje, maar wil je wel genieten van ons gebak? Ga dan lekker zitten bij Martha Café, Dajé of bij-Isabelle, daar wordt ons gebak ook geserveerd.

Heb je een vraag over ons assortiment of andere mogelijkheden, vul dan hieronder je gegevens in en we nemen snel contact met je op. We werken veelal alleen dus behandelen onze correspondentie vaak in de avonduren. Kun je niet wachten, dan mag je Martin tijdens het bakken bellen op 06-20158831 of een WhatsApp bericht sturen.

Het bezoekadres van Tarte Martin is:

Het Fort – unit A1
Reutseplein 10
5264 PC Vught

We zijn geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.00 uur. Op feestdagen zijn we soms geopend, zoals 2e Paasdag en 2e Pinksterdag.
In de zomervakantie zijn we 2,5 week gesloten. De exacte data vind je t.z.t. op deze pagina en op onze socials.

Vul je gegevens in en we nemen snel contact met je op